
Savuporoalkupalat (n. 40 kpl)
Helppo alkupala juhliin ja illanistujaisiin syntyy poron kylmäsavupaistirouheesta.
Ainekset
150 g Culinarin poron kylmäsavupaistirouhetta
1 dl majoneesia
1 dl ranskankermaa tai smetanaa vaahdoksi vatkattuna
1 dl purjosipulin vihreää osaa hienoksi hakattuna
1⁄2 tl mustapippuria myllystä
1 dl maustekurkkua valutettuna ja hienoksi kuutioituna
Culinarin kylmäsavuaitopaistisiivua, ruohosipulia, punasipulia tai vaikkapa puolukkaa koristeluun
ruisnappeja
Ohje
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja anna makujen tasaantua jääkaapissa vähintään tunnin. Päällystä ruisnapit vasta puolisen tuntia ennen tarjoilua, jotta ne säilyvät rapeina. Koristele oman maun mukaan.