Skip to main content

Kevään 2020 kuivalihat myynnissä

15.4.2020

Nyt on taas herkullista, perinteistä kuivalihaa poronpaistista saatavilla! Tilaa meiltä puhelimitse numerosta 045 312 6180 paketti suoraan lähimpään R-kioskiisi tai Matkahuoltoon. Saatavilla suoraan meiltä myös poron kylmäsavupaistia ja porosalamia.
Tuotteitamme myynnissä nyt myös eggspress.fi ja pieniruokakauppa.fi -verkkokaupoissa. Tehtaanmyymälämme palvelee ma–pe klo 10–16. Tervetuloa!

Kuivalihat valmiit
Kuivalihat valmiit

Lue myös

Yhteistyössä Lapin Leipomon kanssa runsastäytteinen poronlihapiirakka

17.6.2020

Nyt on Lapin Leipomon kanssa valmistettu reilun kokoinen lihapiirakka, jossa on runsaasti täytettä. Täytteessä on poronlihaa ja poroliemessä keitettyjä ohranhelmiä. Lihapiirakka on lanseerattu myyntiin S-market Ivalon paistopisteessä.

Tehtaanmyymälän aukiolo poikkeusoloissa

18.5.2020

Culinarin tehtaanmyymälä palvelee Ivalossa Lintumaan teollisuusalueella, osoitteessa Korppivaarantie 1, erikseen sovittaessa esimerkiksi tuotteiden noutamista varten. Ota yhteyttä puhelimitse: 045 312 6180. Toimitukset jälleenmyyjille kulkevat normaalisti.

Tilaa Culinari-tuotteita helposti nyt myös verkkokaupoista

1.4.2020

Olemme lähteneet mukaan eggspress.fi ja pieniruokakauppa.fi-palveluun, jotta yksityiset asiakkaamme saisivat helpommin tilattua tuotteitamme samalla kyydillä muiden upeiden tuottajien tuotteiden kanssa.