Puhtaita makuja Suomen huipulta

Meille on kunnia-asia, että tiedämme mistä raaka-aineemme ovat peräisin. Culinari-tuotteiden poro tulee Suomen Lapista ja Inarista paikallisilta poromiehiltä ja riista Lapin sekä paikallisilta alueen metsästäjiltä. 

Hyvää Suomesta -merkki on suomalainen elintarvikkeiden alkuperämerkki. Merkki on tuotekohtainen ja meiltä se löytyy kaikista tuotteista. Se tarkoittaa, että käyttämämme liha-, kala-, muna- ja maitotuotteet ovat sataprosenttisesti suomalaisia.

Poro

Keittiön raaka-aineena poro on monipuolinen ja se soveltuu mainiosti perustaksi niin kotoisille arkiruuille kuin vaativille juhla-aterioillekin.

Riista

Kausittain valikoimastamme löytyy paikallisten metsästäjien saaliista jalostettuja hirvi- ja karhutuotteita

Muut tuotteet

Poronlihan lisukkeiksi sopivat kotimaiset juurekset, mehukkaat sienet, tummat kastikkeet ja kotimaiset marjat.

 

Sienet ja marjat

Ostamme sieniä ja marjoja paikallisilta kerääjiltä ja toimitusvarmuuden takaamiseksi myös muutamalta luottotoimittajalta muualta Suomesta. Myymme sieniä ja marjoja pääsääntöisesti ravintoloille ja käytämme niitä omassa tuotannossamme. Kausittain sieniä ja marjoja on myynnissä myös tehtaanmyymälässämme.

 

Muut

Kausittain valikoimastamme voi löytyä esimerkiksi pakastettua, paikallista kalaa, luomukasvatettua karitsaa Sodankylän Petkulasta sekä lankapyydettyä riekkoa.